• 30 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • 10 jaar garantie

Dakdekker in Delft gezocht?

Zoekt u een dakdekker in Delft? Verta Dakdekkers is in diverse soorten dakbedekking gespecialiseerd. Of het nu een kunststof leien of bitumineuze dakbedekking betreft, ons dakdekkersbedrijf in Delft is van alle markten thuis! Verta Dakdekkers is al actief sinds 2002 en ons bedrijf is inmiddels gigantisch gegroeid.
Ieder teamlid heeft zijn eigen specialisatie, zoals bijvoorbeeld een specialisatie op het gebied van hellende daken of loodwerkzaamheden. U wilt uiteraard een goed resultaat zien, en Verta Dakdekkers heeft dan ook als doelstelling u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Verta Dakdekkers gaat voor klanttevredenheid en uitstekende kwaliteit!

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een dakdekker in Delft, kunt u ook wanneer u in een andere plaats woont bij Verta Dakdekkers een dakdekker inhuren. Wij zijn actief in onder meer:

Diensten dakdekker in Delft

Onze dakdekker in Delft kan u diverse diensten aanbieden. Bij Verta Dakdekkers kunt u terecht voor bitumineuze dakbedekking, pannen daken en zink- en koperwerken. Bitumineuze dakbedekking staat bekend als de beste dakbedekking voor platte daken in Nederland. Bitumen is een speciaal ontwikkelde grondstof wat zorgt voor een blijvende waterdichtheid van uw dak. Pannen daken zijn uitermate geschikt voor hellende daken. Allereerst is het van belang hierbij te weten hoe de precieze helling van uw dak is, omdat niet alle dakpannen geschikt zijn voor steile daken of minimale hellingen. Bij pannen daken wordt vaak onderscheid gemaakt tussen daken met betonnen dakpannen en daken met keramische dakpannen. Zink- en koperwerken kunnen wij voor u op maat maken, zoals goten, felsdak, hemelwaterafvoeren en dakkapellen. Zink is uitstekend voor het mooi afwerken van details die met andere materialen niet te verwezenlijken zijn, en daarbij heeft zink een lange levensduur. Zink is volledig recyclebaar, en daarmee bent u dus ook duurzaam bezig.
Koperwerken zijn kostbaarder dan zink, maar hebben wel een langere levensduur. Ook koper kunt u recyclen.

Door onze dakdekker in Delft kunt u ook dakshingles laten leggen, wat een goedkoper alternatief is voor dakpannen of een bitumen dakbedekking. Het is zeer geschikt materiaal voor het bedekken van uw tuinschuur. Bij Verta Dakdekkers kunt u ook terecht voor het laten renoveren van uw schoorsteen. Heeft u een daklekkage of is heeft uw dak stormschade opgelopen?
Ook dan bent u bij Verta Dakdekkers aan het juiste adres! Onze specialisten hebben uw probleem zo weer verholpen!

Waarom een dakdekker bij Verta Dakdekkers?

Uw wensen vormen altijd ons uitgangspunt. Wat u bij ons kunt verwachten:
→ Persoonlijke service: u houdt dezelfde contactpersoon van begin tot eind.
→ Kwaliteit: ons team van specialisten heeft oog voor detail en afwerking
→ Korte doorlooptijden: wij werken nooit aan meer dan 3 projecten tegelijk zodat wij altijd onze deadlines halen.
→ Net even wat extra’s: wij komen met ruimtelijke of esthetisch verrassende oplossingen.
→ Scherpe concurrerende tarieven: Voor zowel bedrijf als particulier hanteren wij scherpe en zeer concurrerende tarieven.
→ Garantie: 10 jaar schriftelijke garantie volgens Vebidak voorwaarden op de door ons geleverde en gemonteerde dakmaterialen is standaard bij Verta Dakdekkers.

Neem vandaag nog contact op!

Wilt u gebruik maken van onze dakdekker in Delft? Of heeft u een vraag omtrent onze diensten?
Neem gauw contact met ons op!

Contact opnemen Bekijk onze diensten
Call Now Button