• 30 jaar ervaring
 • Scherpe prijzen
 • 10 jaar garantie

Op zoek naar een dakdekker in Den Haag of omgeving?

Bent u op zoek naar een dakdekker in Den Haag of omstreken? Kampt u met lekkage, wilt u uw dakbedekking renoveren of laten onderhouden, of bent u juist op zoek naar een nieuwe dakbedekking? Maak kennis met Verta Dakdekkers! Voor de beste dakdekker van Den Haag en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een all-round dakdekkersbedrijf dat actief is in de omgeving van Den Haag (regio Haaglanden). Sinds onze oprichting in 2002 hebben we een echte naam opgebouwd als een onderneming dat betrouwbare dakwerken in Den Haag levert met vakkundige medewerkers. We maken enkel gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit en hebben alleen gecertificeerde dakdekkers in Den Haag in dienst. Omdat we over meer dan 30 jaar aan werkervaring in de dakdekkersbranche beschikken kunnen we altijd de juiste oplossing vinden. Als dakdekker in Den Haag en omgeving zijn we werkzaam voor zowel particulieren, bedrijven, vve’s als woningbouwverenigingen.

Door Verta Dakdekkers in te schakelen als dakdekker in Den Haag kiest u voor hoogwaardige kwaliteit, service van de bovenste plank en heldere communicatie. Omdat we onze materialen op grote schaal inkopen tegen scherpe prijzen kunnen wij dit voordeel aan u doorberekenen. Dat stelt ons in staat om scherpe offertes aan te kunnen bieden waar de concurrentie niet aan kan tippen. Daarmee bieden wij als dakdekker te Den Haag gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding. Onze materialen zijn altijd van A-kwaliteit, wij leveren vakkundige en nette resultaten en bieden ook nog eens tien jaar garantie op onze werkzaamheden. Wilt u meer weten over wat we op het gebied van dakwerken in Den Haag voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op door het contactformulier in te vullen!

Waarom kiezen voor Verta Dakdekkers?

Verta Dakdekkers in Den Haag gaat persoonlijk, snel en flexibel te werk. U staat centraal en uw wensen komen voor ons altijd op de eerste plaats. Door ons in te schakelen voor dakwerken in Den Haag of omgeving geniet u van allerlei voordelen. Ter overzicht zetten wij deze voor u op een rijtje:

 • Persoonlijke service: u krijgt altijd een vaste dakdekker in Den Haag toegewezen;
 • Kwaliteit: ons medewerkers zijn echte vakmensen, met veel oog voor detail en afwerking;
 • Korte doorlooptijden: om te zorgen dat we altijd deadlines halen nemen we nooit te veel hooi op onze vork;
 • Net die ene stap extra: voor een optimaal resultaat zorgen dat we altijd ruimtelijke of esthetische oplossingen kunnen aanbieden;
 • Materialen van hoge kwaliteit: wij werken enkel met A-kwaliteit materialen;
 • De scherpste tarieven: de prijzen die wij hanteren zijn voor zowel particuliere als zakelijke klussen scherp en zeer concurrerend;
 • Garantie: u ontvangt maar liefst 10 jaar garantie op al onze dakwerken in Den Haag op basis van de Vebidak voorwaarden.

Welke diensten leveren wij als dakdekker in Den Haag?

Als dakdekker in Den Haag en omgeving kunnen wij u een diversiteit aan diensten leveren. Zo zijn wij onder meer in te schakelen voor:

 • Bitumineuze dakbedekking;
 • Kunststof leien;
 • Natuurleien;
 • Leien dakpannen;
 • Shingles;
 • Lood;
 • Koper- en zinkwerk;
 • Dakbeschotten;
 • Dakisolatie;
 • Dakkapellen;
 • Dakramen- en dakvensters;
 • Dakreparatie in Den Haag bij lekkages;

Bitumen dakbedekking is de meest geschikte vorm van dakbedekking voor platte daken. Bitumen is een speciaal ontwikkelde grondstof met waterdichtheid als belangrijkste eigenschap. Het betreft een plastisch materiaal met een goed hechtend vermogen. Ook kunnen we bij de dakwerken in Den Haag u van dienst zijn middels pannen daken. Daarbij is de helling van uw dak van belang, omdat pannen niet altijd geschikt zijn voor alle soorten hellingen. Wij adviseren u graag over de meest geschikte vorm van dakbedekking.

Naast dakbedekking zelf kan Verta Dakdekkers u van dienst zijn door middel van zink en koperwerken. Wij kunnen u goten, felsdaken, roevendaken of losangedaken, hemelwaterafvoeren, deklijsten, dakkapellen, luifels en bekledingen leveren. Zink maakt het mogelijk om details in te verwerken, is duurzaam, recyclebaar en heeft een mooie uitstraling. Koper biedt de zelfde mogelijkheden. Hoewel dit materiaal kostbaarder is, heeft het ook een langere levensduur.

Bij lekkages kunt u ons als dakdekker in Den Haag inschakelen voor vlotte dakreparatie. Zo willen wij voorkomen dat er in korte tijd veel schade wordt veroorzaakt. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en zijn bij spoed bereikbaar via 06-52452049.

Onderhoudscontract

Verta Dakdekkers biedt u ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten, voor periodiek onderhoud aan uw dak. Onvoldoende dakonderhoud kan allerlei problemen met zich meebrengen. Het kan resulteren in lekkages, met als ergste uitkomst een noodzaak om uw gehele dak te vervangen. Dit wordt niet door de verzekering vergoed, waardoor u zelf volledig verantwoordelijk bent voor de kosten daarvan. Om een dergelijke investering te voorkomen kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Onze dakdekkers in Den Haag zorgen dan dat uw dak goed onderhouden wordt, wat de levensduur daarvan aanzienlijk verlengt. Door middel van een kleine investering kunt u zo een grote hoeveelheid kosten besparen!

Over Verta Dakdekkers

Verta Dakdekkers is een bedrijf van dakdekkers in Den Haag dat in 2002 is opgericht. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor dakwerken in Den Haag. Ons team bestaat uit vakmensen, met ieder zijn eigen specialisatie. Onder onze specialisaties vallen onder meer platte daken, hellende daken, dakreparatie in Den Haag en zink, koper en loodwerkzaamheden. Verder bestaan onze werkzaamheden uit bitumineuze dakbedekking, kunststof leien, natuurleien, leien dakpannen, shingles, dakbeschotten, dakisolatie, dakkapellen, dakramen- en dakvensters. Wij zijn er op uit om u altijd van het best mogelijke resultaat te kunnen voorzien. Daarvoor gaan we altijd op zoek naar de totaaloplossing om u het gewenste resultaat te kunnen leveren.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Met Verta Dakdekkers kiest u voor service, kwaliteit en continuïteit. Zou u graag eens verder informeren over wat we als dakdekker in Den Haag voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst. U kunt contact opnemen door een bericht te sturen door middel van het online contactformulier op onze website. Wij reageren zo spoedig als mogelijk op uw bericht. Heeft u te maken met een lekkage en is er spoed bij? Dan kunt u ons ook bellen op 06-52452049, zodat we u snel van dienst kunnen zijn middels dakreparatie in Den Haag of omgeving. We zijn ook werkzaam in onder meer Rotterdam, Delft, Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.

Contact opnemen Bekijk onze diensten
Call Now Button