• 30 jaar ervaring
 • Scherpe prijzen
 • 10 jaar garantie

Een erkende dakdekker in regio Rotterdam gezocht?

Bent u aan het oriënteren naar een dakdekker in Rotterdam of de omgeving daarvan? Heeft u te maken met een lekkage, bent u van plan uw dak te laten renoveren of is onderhoud dringend nodig? Zoek dan niet verder en schakel Verta Dakdekkers in! Voor een betrouwbare dakdekker in regio Rotterdam bent u bij ons aan het goede adres. Als all-round dakdekkersbedrijf bieden we een verscheidenheid aan diensten aan in de regio Haaglanden. Wij zijn in 2002 opgericht en sindsdien zijn we een gevestigde naam geworden. Als dakdekker te Rotterdam staan we voor betrouwbaarheid en vakmanschap. We willen niets minder dan het beste en gebruiken daarom enkel hoogwaardige materialen. Onze dakdekkers in Rotterdam zijn echte vakmensen met vele jaren aan ervaring. Ons bedrijf beschikt over ruim 30 jaar ervaring in de dakdekkersbranche en is daarom altijd in staat om de beste oplossing te vinden. Verta Dakdekkers is als dakdekker in Rotterdam en omgeving actief voor particulieren, bedrijven, vve’s en woningbouwverenigingen.

Als u kiest voor Verta Dakdekkers als uw erkende dakdekker in Rotterdam of omgeving kiest u voor kwalitatieve dakwerken, uitstekende service en heldere communicatie door middel van korte lijnen. Aangezien onze materialen op grote schaal worden ingekocht tegen lage prijzen zijn we in staat dit voordeel aan u door te berekenen. Daardoor kunnen wij scherpe offertes opstellen tegen zeer concurrerende prijzen. De beste prijs/kwaliteit verhouding vindt u daarom bij ons. Wij gebruiken enkel A-kwaliteit materialen, werken met vakkundige dakdekkers in Rotterdam die nette resultaten leveren en geven u ook maar liefst 10 jaar garantie op onze dakwerken. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen als dakdekker in regio Rotterdam of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan eens contact op door middel van het contactformulier op onze website!

De voordelen van Verta Dakdekkers

Als dakdekker in Den Haag leveren we een diversiteit aan diensten. Daarbij gaan we altijd op persoonlijke, snelle en flexibele wijze te werken. Wij zetten u op de eerste plek en uw wensen staan altijd centraal. Kiezen voor Verta Dakdekkers betekent genieten van een verscheidenheid aan voordelen. Wij noemen er een aantal:

 • Persoonlijke service: een vast contactpersoon tijdens onze werkzaamheden;
 • Kwaliteit: onze dakdekkers in Rotterdam zijn vakmensen, met oog voor detail en afwerking;
 • Korte doorlooptijden: wij werken altijd slechts aan een paar projecten tegelijkertijd om zo altijd deadlines te kunnen halen;
 • Net die ene stap extra: wij komen met ruimtelijke of esthetische oplossingen om een optimaal resultaat te kunnen leveren;
 • Materialen van hoge kwaliteit: wij maken enkel gebruik van hoogwaardige, kwalitatieve materialen;
 • De scherpste tarieven: onze prijzen, voor particuliere én zakelijke opdrachten, zijn scherp en concurrerend;
 • Garantie: wij bieden 10 jaar garantie op grond van de Vebidak voorwaarden.

Welke diensten leveren wij als dakdekker in Rotterdam?

Als dakdekker in Rotterdam en omstreken leveren wij een verscheidenheid aan diensten. U kunt Verta Dakdekkers onder andere inschakelen voor de volgende dakwerken:

 • Bitumineuze dakbedekking;
 • Kunststof leien;
 • Natuurleien;
 • Leien dakpannen;
 • Shingles;
 • Lood;
 • Koper- en zinkwerk;
 • Dakbeschotten;
 • Dakisolatie;
 • Dakkapellen;
 • Dakramen- en dakvensters;
 • Reparatie en onderhoud;

Als speciaal ontwikkelde grondstof is Bitumen de ideale vorm van dakbedekking voor platte daken. Het is namelijk bijzonder waterdicht. Omdat het een plastisch materiaal is heeft het tevens een zeer hechtend vermogen. Naast bitumineuze dakbedekking kunnen we als dakdekker in Rotterdam ook helpen met pannen daken. Een belangrijk aspect daarbij is de helling van het dak. Daken met een minimale of een te steile helling lenen zich niet goed voor pannen. Wij kunnen u van advies voorzien en u de ideale vorm van dakbedekking adviseren.

Behalve dakbedekking kan Verta Dakdekkers goten, felsdaken, roevendaken of losangedaken, hemelwaterafvoeren, deklijsten, dakkapellen, luifels en bekledingen leveren en installeren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd op het gebied van zink- en koperwerken. Bij beide materialen kunnen details verwerkt worden. Ook ze duuraam en hebben ze een authentieke uitstraling. Koper heeft echter een langere levensduur, al is het ook kostbaarder.

Heeft u te maken met een lekkage? Als dakdekker in Rotterdam staan we 24 uur per dag voor u klaar in gevallen waar spoed bij is. Zo voorkomen we dat u meer schade oploopt dan nodig. Bij spoed kunt u ons bellen op 06-52452049.

Onderhoudscontract

Ondermaats dakonderhoud kan tot allerlei problemen leiden. Er kunnen lekkages ontstaan, die in het ergste geval tot de noodzaak van een complete vervanging van uw dak kunnen leiden. Deze kosten krijgt u niet terug van de verzekering. U dient dus zelf voor die kosten op te draaien. Verta Dakdekkers biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met dit contract komen wij periodiek onderhoud verrichten, waardoor u kunt besparen op de kosten bij mogelijke schade. Het betreft een kleine investering die u helpt te besparen op een grote investering in de toekomst. De dakdekkers in Rotterdam van Verta Dakdekkers helpen zo de levensduur van uw dakbedekking te verlengen.

Over Verta Dakdekkers

De onderneming Verta Dekkers werd in 2002 opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam van dakdekkers in Rotterdam. Wij werken met ervaren vakmensen, die elk over hun eigen specialismes beschikken. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in platte daken, hellende daken, dakreparatie in Den Haag en zink, koper en loodwerkzaamheden, maar ook bitumineuze dakbedekking, kunststof leien, natuurleien, leien dakpannen, shingles, dakbeschotten, dakisolatie, dakkapellen, dakramen- en dakvensters. Ons doel is om u het best mogelijke resultaat te kunnen leveren. Wij komen altijd met de totaaloplossing om uw wensen naar volle tevredenheid te kunnen vervullen.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Verta Dakdekkers staat voor service, kwaliteit en continuïteit. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, heeft u vragen, opmerkingen of zou u graag een offerte ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij helpen u graag verder. U kunt ons het beste bereiken door middel van het online contactformulier. Laat uw bericht achter samen met uw gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Kampt u met een lekkage die snel gerepareerd dient te worden? Als dakdekker te Rotterdam staan we 24/7 voor u klaar in dergelijke spoedgevallen. Bel ons op 06-52452049 en wij zijn u snel van dienst. We zijn ook werkzaam in onder meer Den Haag, Delft, Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.

Contact opnemen Bekijk onze diensten
Call Now Button