• 30 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • 10 jaar garantie

Daklekkage Zoetermeer

Heeft u last van een daklekkage in Zoetermeer die u graag wilt laten verhelpen? Laat Verta dakbedekkers uw lekkage opsporen in Zoetermeer en deze voor u repareren. Sinds 2002 werken wij als all-round dekdakkersbedrijf met gediplomeerd personeel bij u in de regio voor allerlei soorten dakwerkzaamheden. Heeft u bitumineuze dakbedekking of een dak met pannen en/of zink- en koperwerken? Wij hebben voor onder andere deze typen dakbedekkingen de vakkundigheid in huis om uw probleem op te lossen. Bij een lekkage is het van belang om snel actie te ondernemen om ergere schade aan uw woning en dakconstructie te kunnen voorkomen. Na het contactmoment is Verta dakbedekkers binnen 24 uur bij u voor uw dakreparatie in Zoetermeer.

Waarom Verta dakbedekkers voor het repareren van uw daklekkage in Zoetermeer?

U wilt natuurlijk de beste service voor werkzaamheden in en rondom uw huis, zoals bij uw dakreparatie in Zoetermeer. Wij kunnen u die service bieden bij het verhelpen van uw daklekkage in Zoetermeer en bieden daarnaast meer! Wanneer u zaken met ons doet kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Persoonlijke service met een vast contactpersoon voor heldere communicatie;
  • Kwaliteit, met oog voor afwerking en detail;
  • Snelle service, doordat wij aan maximaal 3 projecten tegelijk werken en altijd onze deadlines halen;
  • Net dat beetje extra service. Denk hierbij aan ruimtelijke of esthetisch verrassende oplossingen;
  • Scherpe prijzen/offertes voor zakelijke en particuliere klanten, door grote inkoop van materieel voor een juiste prijs;
  • Een standaard garantie van 10 jaar op al ons werk en dakmateriaal (volgens Vebidak voorwaarden).

Daklekkage in Zoetermeer, wat nu?

Op het moment dat u een daklekkage heeft in Zoetermeer is het noodzaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen om grotere schade aan uw woning te voorkomen. Daklekkages kunnen diverse oorzaken hebben, bijvoorbeeld verschoven dakpannen door een storm of windvlaag, verstopte dakgoten en scheuren in uw lood- en zinkwerk bij uw schoorsteen of dakkapel. Op het moment dat u contact met ons opneemt zorgen wij ervoor dat er binnen een dag iemand bij u langs komt om de lekkage op te sporen in Zoetermeer en er direct mee aan de slag te gaan.

Maar voorkomen is beter dan genezen. Daarom kunt u ook zelf actie ondernemen om eventuele schade aan uw dak te beperken. Is er bijvoorbeeld storm geweest met zware windstoten? Kijk altijd hoe uw dak erbij ligt. Is de herfst aangebroken en vallen de blaadjes weer van de bomen, houd dan in de gaten of uw dakgoten niet verstopt raken.

Snelle service bij uw daklekkage in Zoetermeer?

Wij zijn van mening dat onze klanten het best mogelijk resultaat van ons mogen verwachten bij een dakreparatie in Zoetermeer. Wij bieden daarom altijd een totaaloplossing aan bij onze werkzaamheden. Bij iedere opdracht gaan wij voor de volledige tevredenheid van onze klanten! Heeft u vragen over ons werk of wilt u een offerte aanvragen met betrekking tot uw daklekkage in Zoetermeer, neem dan contact op met ons bedrijf. Wij zijn telefonisch te bereiken via 070-3607271 of 06-52452049 of via mail, fax of brief!

Contact opnemen Bekijk onze diensten
Call Now Button