• 30 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • 10 jaar garantie

Dakreparatie Den Haag

Heeft u een daklekkage in Den Haag en bent u op zoek naar een professioneel all-round dakdekkersbedrijf dat een dakreparatie in Den Haag uit kan voeren? Dan kunt u bij Verta dakdekkers terecht! Wij voeren sinds 2002 met gediplomeerd personeel de nodige werkzaamheden vakkundig uit als dakdekkersbedrijf, zodat uw dak er weer tegenaan kan. Wij zijn thuis in allerlei soorten werkzaamheden met betrekking tot bitumineuze dakbedekking, pannen daken en zink- en koperwerken. En u krijgt bij ons standaard 10 jaar garantie op onze service en materialen. Dus blijf niet te lang met uw daklekkage zitten en kijk op de website van ons dakdekkersbedrijf in Den Haag. Wij zijn u graag van dienst.

Wat bieden wij bij uw dakreparatie in Den Haag

Bij een daklekkage is het belangrijk dat u niet te lang wacht voordat u actie onderneemt, want in een relatief korte tijd kan er al veel schade ontstaan aan uw huis. Er zijn diverse redenen op te noemen waardoor een daklekkage kan ontstaan. Een veelvoorkomende oorzaak van een lekkage zijn verschoven dakpannen (door bijvoorbeeld een storm), een verstopte dakgoot en ontstane scheuren in het lood- en zinkwerk rondom bijvoorbeeld een schoorsteen of dakkapel. Doordat snelle actie bij een daklekkage in Den Haag van groot belang is om de schade aan uw huis en aan de dakconstructie te beperken, staat onze monteur binnen 24 uur bij u op de stoep om het probleem vast te stellen en te verhelpen. Voor een snelle dakreparatie in Den Haag en omstreken kunt u bij ons terecht! Voor een overzicht van en meer informatie over de diverse werkzaamheden die wij uitvoeren, kunt u meer lezen op onze dienstenpagina.

Onze service kan het beste omschreven worden met de woorden persoonlijk, snel en flexibel. Wij hebben aandacht voor uw wensen en bij een dakreparatie in Den Haag kunt u op de volgende zaken vertrouwen:

  • Persoonlijke service, met een vast contactpersoon voor heldere communicatie;
  • Hoge kwaliteit, waarbij ons personeel specialistisch te werk gaat en oog heeft voor detail en afwerking;
  • Snelle service: doordat wij nooit aan meer dan drie projecten tegelijk werken halen wij altijd onze deadlines;
  • Wij bieden meer! Denk hierbij aan ruimtelijke of esthetisch verrassende oplossingen;
  • Scherpe prijzen: wij bieden zakelijke en particulieren klanten scherpe en concurrerende tarieven;
  • Standaard 10 jaar garantie: volgens Vebidak voorwaarden op alle door ons geleverde en gemonteerde dakmaterialen.

Neem contact op voor een dakreparatie Den Haag

Bent u op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf in Den Haag en omstreken met meer dan 30 jaar ervaring in de dakdekkersbranche? Zoek dan niet verder. Neem contact op voor aanvullende informatie over één van onze diensten of voor het maken van een afspraak. Wij zijn ook telefonisch te bereiken op 070-3607271 of 06-52452049.

Contact opnemen Bekijk onze diensten
Call Now Button