• 30 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • 10 jaar garantie

Dakshingles leggen

Dak-shingles shingles-dak

Ben je op zoek naar een alternatief voor dakpannen, of voor een bitumen dakbedekking? Dan zijn dakshingles een goed alternatief. Shingles zijn eenvoudiger te leggen dan dakpannen of een bitumen dakbedekking. Shingles zijn daarom ook populair voor het gebruik op een tuinschuurtje.

Verta dakdekkers heeft ervaring met verschillende soorten dakbedekkingen. Ook met dakshingles leggen. Daarom zijn wij een betrouwbare partner wanneer jij advies nodig hebt over dakshingles leggen, bijvoorbeeld voor de dakbedekking voor een tuinschuurtje.

Wat zijn dakshingles en wat zijn de voordelen?
Dakshingles zijn een soort dakbedekking. Het zijn verschillende elementen die elkaar overlappen. Deze bitumen dakbedekking is eenvoudig in het gebruik. Deze shingles zijn aan de boven- en onderkant voorzien van een speciale beschermlaag.

Dakshingles zijn er dus, net zoals dakpannen, in allerlei soorten en maten en kan de uitstraling van je dak bepalen. Een dakshingle kan worden gemaakt van verschillende materialen, maar Verta dakdekkers kiest voor het gebruik van bitumen dakshingles. Deze bitumen dakshingles zijn duurzaam, onderhoudsvrij en bovendien eenvoudiger in het gebruik. Daarmee wegen de voordelen van bitumen dakshingles op tegen het gebruik van shingles die van andere materialen worden gemaakt.

Bitumen dakshingles zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hierdoor bestand tegen de elementen. Shingles zijn daarom toepasbaar op verschillende soorten daken.

 

Besparen met uw buren

U krijgt bij Verta dakdekkers extra korting als u samen met uw buren uw dakwerken laat vervangen. In totaal bespaart u hiermee tot 5% op de offerteprijs. Wij inspecteren tijdens ons bezoek – indien afgesproken – direct het dak van uw buren om tot een scherpe offerte op maat te komen.
Neem voor meer informatie over de kosten contact op met ons dakdekkersbedrijf

Call Now Button