• 30 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • 10 jaar garantie

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel all-round dakdekkersbedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt met 10 jaar garantie!

Bitumineuze dakbedekking

Bitumen dakbedekking, ook wel bitumineuze dakbedekking genoemd, is de beste dakbedekking voor platte daken in Nederland. Was bitumen ooit het residu van gedestilleerde aardolie, tegenwoordig is het een speciaal ontwikkelde grondstof. Het zorgt voor de belangrijkste eigenschap van dakbedekking: blijvende waterdichtheid. Het is een plastisch materiaal – vervormbaar als de temperatuur oploopt – en heeft een goed hechtend vermogen. Dakbanen zijn er in hoofdlijn in twee typen: APP-gemodificeerd bitumen en SBS-gemodificeerd bitumen

Pannen daken

Als eerste moet u rekening houden met de helling van het dak. Niet alle vormen dakpannen zijn geschikt voor minimale hellingen of steile daken. Ten tweede spelen de vorm en omgeving een grote rol in de keuze. Woont u in een bosrijke omgeving? Neem dan geglazuurde pannen om algen en mossen op het dak tegen te gaan. Kent het dak veel onderbrekingen, dan kunt u met een kleinformaatpan hier beter omheen werken

In Nederland worden hellende daken meestal voorzien van dakpannen, waarbij onderscheid wordt gemaakt in daken met keramische dakpannen en daken met betonnen dakpannen.

Zink en Koperwerken

Zink is een ambachtelijk en zeer breed inzetbaar product. Wij kunnen voor u zink maatwerk maken voor bijvoorbeeld goten, felsdak, roevendak of losangedak, hemelwaterafvoeren, deklijsten, dakkapellen, luifels en zinken bekledingen van dak of gevel. Of U nu een modern, strak of klassiek huis heeft zink heeft altijd een bijpassende toepassing. Met zink kun je details maken welke met andere materialen niet te verwezenlijken zijn. Zink heeft een erg lange levensduur, een mooie uitstraling en is een duurzaam product. Het is namelijk volledig recyclebaar.

Wat in zink kan, kan in koper ook. Dit product is kostbaarder dan zink maar heeft een langere levensduur. Indien het gebouw het toelaat kan het een erg mooie toepassing zijn. Ook is de groene oxidatie, wat niet alleen een beschermde functie heeft voor het koper, ook nog eens erg fraai om te zien.

Waarom u kiest voor Verta Dakdekkers ?

Omdat uw dakwerk, ons vakwerk is en met 10 jaar schriftelijke garantie staan wij garant voor kwaliteit en klant tevredenheid.

Onze werkzaamheden gebeuren door professionele mensen en materialen voor particulieren en bedrijven.

• Duidelijke prijsafspraken
• Professioneel materiaal en vakmanschap
• Kwaliteitscontrole bij oplevering
• Gecertificeerde producten
• Snel en binnen de prijsafspraak
• Snelle service en tevredenheidsgarantie
• Onderhoudscontracten vanaf 0,35 euro cent per dag

Call Now Button