• 30 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • 10 jaar garantie

Platte daken

plat dak- bitumen
plat dak- bitumen
plat dak- bitumen
plat dak- bitumen
dakisolatie
dakisolatie

Bent u van plan uw dak met bitumineuze dakbedekkingen te laten vernieuwen? Laat het dan doen door Verta dakdekkers. U profiteert van onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide kennis op het gebied van dakbedekkingen.U bent dus verzekerd van uitstekende bitumineuze dakbedekkingen tegen eerlijke tarieven.

Als professionele dakdekkersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekkingen.
Om onze klanten de beste service te bieden en tevreden te houden, gebruiken wij alleen materialen van A- kwaliteit. Voor platte daken vormt bitumen veelal de ideale oplossing. Bitumineuze daken treft men dan ook veelvuldig aan op kantoorpanden, bedrijfspanden, garages, woning- en keukendaken, dakkapellen en tuinhuisjes.

Dakisolatie voor platte daken: u heeft de keuze uit twee verschillende technieken. Wij hebben uitgebreide ervaring met platte daken en goede isolatie daarvan.

Goede dakisolatie brengt de energierekening flink omlaag. Dit scheelt tot wel 30%, waarmee u een belangrijke investering doet in zowel de duurzaamheid van uw woning als het comfort dat u ervaart..

 

Warm dak isolatie

De beste manier om een plat dak te isoleren is het aanbrengen van een zogenaamd “warm dak”. Bij een warm dak wordt het isolatie materiaal aangebracht onder de dakbedekking maar boven de dakconstructie. Het is de meest efficiënte en effectieve manier voor het isoleren van een plat of licht hellend dak. Of deze manier van isoleren bij uw project toepasbaar is kunnen wij voor u onderzoeken.

Koud dak isolatie

Als alternatief voor de warm dak isolatie kennen we de koud dak isolatie. Bij een koud dak isolatie wordt er een isolatie laag aangebracht op de dakbedekking, dus aan de buitenkant. Als afwerking wordt meestal gekozen voor grind. Koud dak isolatie is minder effectief dan warm dak isolatie, maar soms de enige manier om te isoleren.

 

 

Besparen met uw buren

U krijgt bij Verta dakdekkers extra korting als u samen met uw buren uw dakwerken laat vervangen. In totaal bespaart u hiermee tot 5% op de offerteprijs. Wij inspecteren tijdens ons bezoek – indien afgesproken – direct het dak van uw buren om tot een scherpe offerte op maat te komen.
Neem voor meer informatie over de kosten contact op met ons dakdekkersbedrijf

Call Now Button